Want de straat is van iedereen

zet dit samen met Lier Woonplezier in de kijker

Meer en meer auto’s door de stad, weer paaltjes op de Grote Markt, … het lijkt erop dat de straten in onze stad in de eerste plaats verkeersaders zijn voor auto’s.

Jammer, want volgens Lier Woonplezier is de straat van iedereen en zou de stad aangenamer zijn met meer spelende kinderen, meer fietsers en voetgangers en met meer openbare ruimte waar sociaal contact centraal staat.

wantdestraat

 

Deel jouw foto & val in de prijzen

Welk beeld belichaamt voor jou het beste de slogan Want de straat is van iedereen? Neem een foto, maak een tekening, maak een collage,… en bezorg jouw beeld aan Lier Woonplezier.

Wat moet je precies doen?

  1. Maak een foto, tekening, illustratie, collage of wat voor beeld dan ook*.
  2. Zet er het bijschrift ‘want de straat is van iedereen’ op of bij
  3. Deel je afbeelding op één of meer van deze manieren:
    1. Op Facebook via je eigen profiel, en tag Lier Woonplezier
    2. Op Twitter, mention dan @lierwoonplezier en gebruik de hashtag #twittelier
    3. Mail je beeld naar info@lierwoonplezier.be en vermeld “want de straat is van iedereen” in het onderwerp.

Alle ingezonden foto’s, tekeningen en andere beelden krijgen sowieso een plekje op onze website, Facebookpagina en twitter-account.

Op onze picknick op 21 september (de autoloze zondag) zetten we de beste inzending in de spotlight. De maker van het winnende beeld kan ook rekenen op een leuke attentie. Zorg dat je er dan dus zeker bij bent!

* Je bent er verantwoordelijk voor dat je het recht hebt om het gemaakte beeld verder te verspreiden. Zorg er zeker voor dat je de toestemming hebt van de ouders of voogd van kinderen die op de foto staan.