Meet de luchtkwaliteit in jouw straat met Curieuze Neuzen

Schrijf in voor het Curieuze Neuzen
project en help de luchtkwaliteit meten.

Lier Woonplezier wil iedereen aansporen om zeker in te schrijven voor de oproep van Curieuze Neuzen om aan jouw woning een meetpunt te hangen. Dat kan tot 20 maart, stel dus zeker niet uit en meld je nu aan!

We willen graag zo veel mogelijk kandidaat-meetpunten in Lier. Zodat er zeker goed gemeten kan worden, én als signaal naar het stadsbestuur dat bewoners luchtkwaliteit belangrijk vinden.

Lier Woonplezier vraagt al anderhalf jaar naar dit soort luchtmetingen, maar het stadsbestuur heeft dit tot nu steeds op de lange baan geschoven. Een duidelijke boodschap is dus belangrijk!

3 redenen om deel te nemen

    • Deelname kost normaalgezien €10, maar Stad Lier en de Mobiliteitsraad engageren zich om Lierenaars die geselecteerd worden als meetpunt een centrumbon van €10 cadeau* te doen.
    • Ben je niet thuis bij de start of het einde van de meetperiode (28 april, resp. 26 mei)? Misschien kan je afspreken met buren of kennissen om toch meetpunten in je straat te hebben?
Wil je buren of kennissen overtuigen om deel te nemen? Download dan deze kant-en-klare flyers.
  • Wil je graag deelnemen, maar is het voor jou financiëel lastig om de €10 meteen op tafel te leggen? Neem contact op en dan helpen we je graag uit de nood.

* Dit engagement geldt voor de eerste 100 geselecteerde meetpunten, dit is wellicht ook ongeveer het effectieve aantal meetpunten dat in Lier zal verdeeld worden.